Partners

Partners zijn onmisbaar voor Kikid. Zonder hun steun was het onmogelijk zulke mooie en effectieve projecten voor en door jongeren neer te zetten. Dank daarvoor! 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners. Wil jij ook duurzaam investeren in jongeren? Neem dan contact op!

Als partner investeer je in de weerbaarheid van jongeren. Een noodzaak in de steeds complexer wordende maatschappij waarin ze opgroeien. Het is zo belangrijk dat ze zich goed voelen zoals ze zijn! Dat ze blij zijn met zichzelf! Met onze unieke en bewezen aanpak vergroten we hun competenties en hun welzijn. Hierdoor komen ze beter toe aan een optimale ontwikkeling en krijgen ze de kans om op te groeien tot gelukkige en in de maatschappij participerende volwassenen.

Het levert je organisatie direct winst op! Hoe? 

Medewerkers: investeren in een partnership met Kikid leidt tot een hogere medewerkersbetrokkenheid, Ze vinden het belangrijk en mooi dat hun werkgever investeert in maatschappelijke betrokkenheid. Een positieve flow die resulteert in toename van productiviteit, loyaliteit, positieve profilering , klanttevredenheid en groei in omzet!

Klanten: investeren in een partnership met Kikid leidt tot veel goodwill bij je doelgroepen. Steeds meer mensen en bedrijven vinden het belangrijk dat hun leveranciers en partners aantoonbaar investeren in maatschappelijke betrokkenheid.

Kikid heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Afhankelijk van het type partnership kunnen belastingvrijstellingen van toepassing zijn.

U kunt natuurlijk ook uw steentje bijdragen door te doneren. Doneer hier!